Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Een lijst met 5 Zuid-Indiase eierrecepten die je thuis kunt proberen hebben wij voor jou samengesteld.
India is een land dat bekend staat om zijn spectaculaire regionale keukens die veelzijdig en uitgebreid zijn tot in de kern.
Je kunt de onmiddellijke verschuiving van levendige kleuren en smaken zien als we van de ene regio naar de andere gaan, met verschillende kookstijlen, technieken en ingrediënten.
Terwijl Noord-Indiaas eten een samensmelting is van gedurfde kruiden, heeft de Zuid-Indiase keuken een pikant tintje met een vleugje aromatische zaden, kokosolie en nog veel meer. Over de Zuid-Indiase keuken gesproken, deze is gediversifieerd, met voortreffelijke gerechten uit Kerala, Tamil Nadu, Telangana, Karnataka en Andhra Pradesh.
Van Chettinad-recepten tot Bagara-recepten, Zuid-India staat bekend om zowel niet-vegetarische als vegetarische gerechten. Maar wist je dat het ook een grote verscheidenheid aan eiergerechten heeft?
Een lijst met 5 Zuid-Indiase eierrecepten die je thuis kunt proberen hebben wij voor jou samengesteld. In dit blog bespreken wij het vijfde en laatste recept:
Aardappelen en gekookte eieren samen gekookt in een pittige tamarinde jus, gekruid met kokos, mosterdzaad, urad dal en kerrieblaadjes. Een populaire ei-delicatesse uit Kerala!
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 40 minuten
Moeilijkheid: gemiddeld
Aantal personen: 4
Type gerecht: diner
Benodigdheden:
2x Koekenpan
Kookpan
Kom
Ingrediënten:
Bereiding:
|
|
|
|
Reacties
Wees de eerste om te reageren...