Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Roti, een hoofdbestanddeel van Indiaas eten, wordt bij waarschijnlijk elke maaltijd gegeten en er wordt gezegd dat het dik makend is als het van tarwe wordt gemaakt.
Dus als je je roti een gezonde draai wilt geven, dan hebben we hier een recept voor jowar masala roti!
India is de bron van verschillende oude granen, die in de loop der jaren enorm populair zijn geworden omdat ze supergezond zijn.
Jowar gierst, algemeen bekend als sorghum, wordt beschouwd als een van de gezondste beschikbare voedingsmiddelen. Dit graan staat bekend om zijn talrijke gezondheidsvoordelen, waaronder verbeterde spijsvertering, verhoogde immuniteit, verbeterde hartgezondheid, controle van de bloedsuikerspiegel, verbeterde huid en haar en gewichtsverlies. Met zulke voordelen van jowar, laten we eens kijken hoe we deze heerlijke jowar masala roti kunnen maken.
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Moeilijkheid: eenvoudig
Aantal personen: 4
Type gerecht: bijgerecht
Benodigdheden:
Ingrediënten:
Bereiding:
Eet smakelijk!
Reacties
Wees de eerste om te reageren...