Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ragi vermicelli is een gezondere versie van vermicelli. Gemaakt van gemalen hele Ragi-zaden, is Ragi een uitstekende bron van ijzer, vezels, eiwitten en calcium. Ragi is heerlijk als ontbijt of bij het diner. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Snel en eenvoudig te bereiden
Geschikt voor vegetarisch eten
Ragi vermicelli is een gezondere versie van vermicelli. Gemaakt van gemalen hele Ragi-zaden, is Ragi een uitstekende bron van ijzer, vezels, eiwitten en calcium. Ragi is heerlijk als ontbijt (een groot deel van India maakt een populair gerecht genaamd Upma, een hartig gerecht dat meestal bij het ontbijt wordt geconsumeerd) of bij het diner. Het kan worden bereid voor zowel pittige als zoete gerechten. Kheer en Semiya Payasam zijn zoete dessertgerechten die op melk gebaseerde puddingen zijn.
Ragi, tarwemeel.
Energiewaarde / Calorieën: 1448,89 kJ/355,56 kcal
Vet: 0 gr
Waarvan verzadigd: 0 gr
Koolhydraten: 77,78 gr
Waarvan suikers: 0 gr
Vezels: 4,44 gr
Proteïne: 11,11 gr
Zout: 0,83 gr
Natrium: 33,33 mgr
IJzer: 22,22 mgr
450 gr.
Dit product bevat tarwe.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
In een koele en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
Neem 4,5 liter gewoon water en de benodigde hoeveelheid zout.
Doe er 450 gram Anil Ragi Vermicelli in.
Laat het 3 minuten intrekken en laat het overtollige water weglopen.
Bewaar het niet of langer dan 3 minuten, anders verliest het zijn aard.
Kook het vervolgens 5 minuten in de stoom.
Nu is Anil Ragi Vermicelli klaar voor uw recept.
Alternatief 1 (Upma)
Alternatief 2: (zoet)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen