Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Mottakaruppan rijst, ook wel handpound rijst, is een gezonde bruine rijst. De rijst bevat onder andere magnesium, ijzer, calcium, vitamines, voedingsvezels en eiwitten. De rijst heeft wel een langere kooktijd nodig. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Gepolijst
De korrels van de mottakaruppan rijst zijn donker. Het behoudt een roze tint en de smaak tijdens het koken. Zoals alle bruine rijst, heeft mottakaruppan rijst een lange kooktijd en heeft extra water nodig.
Mottakarupan rijst bevat magnesium, ijzer, calcium, fosfor, selenium, mangaan, vitamine K, B1, B2, B3 en B6, voedingsvezels en eiwitten.
Mangaan helpt om de botten gezond en sterk te houden. Daarnaast bevat de rijst selenium en magnesium, magnesium zorgt voor een goede bloedcirculatie. Ook is deze rijst zeer vezelrijk wat zorgt voor een goede spijsvertering.
Rijst.
Energiewaarde / Calorieën: 1507,25 kJ/360 kcal
Vet:2 gr
Waarvan verzadigd: 0 gr
Koolhydraten: 80 gr
Waarvan suikers: 16 gr
Vezels: 0 gr
Proteïne: 6 gr
Zout: 0 gr
Natrium: 380 mgr
1 kg of 5 kg.
Dit product is verpakt in een omgeving waar ook pinda's, noten, sesamzaden, soja en melk worden verwerkt.
In een koele en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
Voor het beste resultaat is het raadzaam de rijst eerst te weken in water, een half uur tot twee uur voor gebruik, noodzakelijk is dat echter niet. De rijst voor bereiding wel even afspoelen en vervolgens koken in de verhouding 1 kopje rijst op 2-2½ kopjes water. Het koken zal iets langer duren dan gewone witte rijst, ongeveer 30 tot 40 minuten.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen