Deze robuuste miso staat ook wel bekend als Genmai Miso. Miso is een echte Japanse smaakmaker. De heerlijke pasta is ideaal om je gerecht meer smaak te geven.
Een heerlijk mengsel vanonder andere granen, zaden, pitten, fruit en noten, zonder toegevoegde suikers. Dit alles is geroosterd met olie en aardappelpuree wat de kenmerkende krokante smaak voortbrengt.
Deze aromatische basmatirijst kookt mooi droog en ruikt en smaakt heerlijk. Basmatirijst komt uit Noord-India, waar lokale boeren het gewas aan de voet van het Himalayagebergte verbouwen.
Havermout is gedroogde, gepelde en geknipte haver. Havermout wordt gebruikt als ontbijt in papvorm, als ingrediënt van muesli en kan in brood en gebak worden toegepast.
Goji bessen zijn afkomstig van de boksdoorn en worden al meer dan 600 jaar geteeld. De boksdoorn kan wel drie meter hoog worden, heeft langwerpige groene bladeren, lange doornen en paarse bloemen.
Amandelmeel van amandelen uit biologische teelt. De amandelmeel is te gebruiken als vervanging van (tarwe)meel bij zoete baksels. Amandelmeel is dé basis voor amandelspijs. Ook lekker op de bodem van appeltaart!
Couscous is een graan dat veelal in de Noord-Afrikaanse keuken wordt gebruikt. Van grof gemalen durumtarwe worden balletjes gevormd die vervolgens worden gedroogd.