Rode kidneybonen worden ook wel nierbonen genoemd. Dit komt door hun nierachtige vorm. Het bekendste gerecht om te maken met rode kidney bonen is wel chili con carne. Een Mexicaans gerecht. De rode kidney boon heeft een volle en licht zoet smaak.
Linzen zijn een standaard ingrediënt in de Indiase keuken. Ze zijn rijk aan vezels en eiwitten. Toor Dal linzen hebben een milde smaak met een notig aroma.
Linzen zijn bij uitstek het antwoord op een gezondere voedingswijze. En met Horse gram overtref je hierin iedereen! Deze linze is de meest eiwitrijke linze die je op de aarde kunt vinden. En nog mooier, het is laag in koolhydraten en vet!
De zwartoogboon is een crèmekleurige boon met een zwarte stip. Ze bevatten veel plantaardige eiwit en essentiële aminozuren. De zwartoogboon is een goede vleesvervanger.
Paardenboon, ook wel bekend als 'horse gram' in het Engels, is een peulvrucht die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken en in sommige delen van Azië.
Biona biologische gemengde bonen zitten boordevol natuurlijke goedheid en zijn de perfecte manier om alle milde smaak en voedingsvoordelen van een reeks smakelijke bonen te ervaren.
Deze gedroogde spliterwten komen van leveranciers met wie de coöperatie zoveel mogelijk directe, duurzame relaties opbouwt. Peulvruchten zijn heerlijke zaden die in vele gerechten goed tot hun recht komen.
Urid Beans zijn linzen/bonen en zijn een natuurlijke bron van eiwitten, rijk aan vezels en worden op grote schaal gebruikt in de Aziatische keuken, vooral door vegetariërs.