Noedels op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Macaroni Pasta op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Noedels op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Macaroni Pasta op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Noedels op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Macaroni Pasta op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Noedels op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Noedels op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Sorghum Vermicelli bevat een verscheidenheid aan heilzame fytochemicaliën die werken als antioxidanten voor het lichaam. Het heeft een hoog vezelgehalte dat van vitaal belang is voor de algehele spijsvertering.
Noedels op basis van tarwe voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Payasam Vermicelli kan worden gemaakt van volkoren meel. Het is een vermicelli van het lange type. Het uiterlijk van Payasam vermicelli is veel dunner dan noedels.
Noedels op basis van tarwe voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Trosgierst vermicelli is een belangrijk gezond alternatief voor rijst. In vergelijking met rijst heeft het een lage glycemische index, d.w.z. het verhoogt de bloedsuikerspiegel slechts geleidelijk na voedselinname.