Chilli Chicken Masala is een kruidenmix om stukjes kip heerlijk op smaak te brengen met traditioneel Indiase kruiden en specerijen. Creëer nu het exacte gerecht zoals het ook in de Indiase restaurants wordt geserveerd.
De poedervorm van samengestelde asafoetida is gemakkelijk te gebruiken en is een essentiële smaakversterker voor elk gerecht. Asafoetida staat in de Indiase keuken bekend voor zijn positieve werking op de spijsvertering.
Aachi Sambar Powder is een kruidenmix om een eerlijk pittige sambar met groenten te maken. Het is een heerlijk vegetarisch gerecht volgens authentiek Indiaas recept. De groentestoof is naar eigen smaak aan te vullen met groenten.
Met deze Rasam Powder maak je een beroemd Zuid-Indiase gerecht wat erg lekker is in combinatie met witte rijst. Veelal dient het als voorgerecht en het is enigszins vergelijkbaar met soep.
Idly chilli powder, ook wel Milagai Podi of Molaga Podi genoemd, is een droge chutneypoeder geserveerd bij Idli en Dosa. Idli chili poeder bestaat uit zwarte linzen en gedroogde rode chili. Het kan worden gebruikt met olie of ghee voor Idly, Dosai
Een exotisch gerecht met een rijke, licht gekruide jus volgens het originele, traditionele Indiase recept met peper kip. Voeg eenvoudigweg sappige stukjes kip toe en bak alles goudbruin.
Chicken 65 Masala zorgt voor een pittig kipgerecht en wordt in India veel gemaakt als voorgerecht of als snelle snack. Deze kruidenmix is gemaakt op basis van 100% pure en aromatische kruiden en specerijen zoals de mensen in Zuid India gewend zijn
Zwarte mosterdzaadjes hebben een heerlijke aromatische smaak en voegen daarmee warmte en diepte toe aan vele gerechten. Deze mosterdzaadjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen.