Murukku meel wordt gemaakt door droog rijstmeel samen met droog uridmeel te malen. Het verpakte meel wordt vervolgens gemengd met water, zout, asafoetida en sesamzaadjes.
Parelgierst Dosa Mix is een gezond ontbijt afkomstig uit de Zuid-Indiase keuken. Het kan ook geserveerd worden bij de brunch of zelfs tijdens het diner. Het heeft een hoog gehalte aan mineralen en calcium.
Sorghum gierst Dosa Mix is een gezond ontbijt afkomstig uit de Zuid-Indiase keuken. Het kan ook geserveerd worden bij de brunch of zelfs tijdens het diner. Het heeft een hoog gehalte aan mineralen en calcium.
Vingergierst Dosa Mix is een gezond ontbijt afkomstig uit de Zuid-Indiase keuken. Het kan ook geserveerd worden bij de brunch of zelfs tijdens het diner. Het heeft een hoog gehalte aan mineralen en calcium.
Met deze mix kunt u op een authentieke manier Rava Idli maken, een sponzig taartje samengesteld uit griesmeel. Rava Idly is populair in de hele zuidelijke regio van India en lekker in combinatie met kokosnoot chutney en sambar.
Met de Pakora Mix maakt je een Indiaas gefrituurde snack of hapje. Men haalt een ingrediënt door een beslag van bloem van kikkererwten en frituurt het.
Anijszaadpoeder van Sakthi kan worden gebruikt als specerij in zoetwaren, brood, cake, groenten, dahls, curries etc. Het heeft een likeurachtige smaak en een mild geurend aroma.
Met deze mix kunt u op een authentieke manier Ragi Idli maken, een sponzig cakeje samengesteld uit o.a. ragi. Ragi Idli is lekker in combinatie met kokosnoot chutney en sambar.
Maak nu een heerlijke en gezonde Indiase snack met deze mix op basis van rijstmeel en linzen. Probeer nu zelf dit traditioneel eeuwenoud recept afkomstig van Zuid-India.