Biologische geteelde vijgen. Vijgen kunnen worden gebruikt in bijvoorbeeld desserts, in de koffie of in hoestsiroop en als ingrediënt voor kalmeringsmiddelen. Het is een vrucht met vele mogelijkheden.
In de zomer verzamelen de bijen nectar van de tijm die groeit in het ruige landschap van Nieuw-Zeeland. Kruidig en een beetje scherp, een biologische honing met een geheel eigen karakter.
Vermicelli of Semia is een Indiase vorm van spaghetti gemaakt van harde tarwe. Semia is verkrijgbaar in zowel geroosterde als niet-geroosterde verpakte vormen.
Vermicelli of Semia is een Indiase vorm van spaghetti gemaakt van harde tarwe. Semia is verkrijgbaar in zowel geroosterde als niet-geroosterde verpakte vormen.
Geniet van deze heerlijke, vegetarische Zuid-Indiase, ingelegde groene peper pickle en laat je verrassen door de voortreffelijke smaak van de Zuid-Indiase keuken.
NIEUW: Introductie aanbieding!
Om aan te sluiten bij de moderne manier van gezond leven, hebben de proteïne repen van BeFit geen toegevoegde suikers en zijn ze zelfs geschikt voor diabetici!
NIEUW: Introductie aanbieding!
Om aan te sluiten bij de moderne manier van gezond leven, hebben de proteïne repen van BeFit geen toegevoegde suikers en zijn ze zelfs geschikt voor diabetici!
NIEUW: Introductie aanbieding!
Om aan te sluiten bij de moderne manier van gezond leven, hebben de proteïne repen van BeFit geen toegevoegde suikers en zijn ze zelfs geschikt voor diabetici!
Geroosterde kikkererwten (Kabuli Channa) van Chakra hebben een nootachtige en romige smaak. De geroosterde kikkererwten zitten vol met eiwitten, hebben een stevige textuur en hebben een minimale hoeveelheid vet en is glutenvrij. Heerlijk als snack!
Sesam repen, een lekkere snack en heerlijk om te eten als tussendoortje. Een hapklaar tussendoortje van Jaggery en sesamzaad. Dit tussendoortje is glutenvrij en smaakt heerlijk zoet.
Anijszaadpoeder van Sakthi kan worden gebruikt als specerij in zoetwaren, brood, cake, groenten, dahls, curries etc. Het heeft een likeurachtige smaak en een mild geurend aroma.
Panankalkandu wordt gewonnen uit het sap van de Palmera boom. Palmsuiker helpt bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Tevens helpt het om vastzittend slijm in de longen vrij te maken.
Met deze mix kunt u op een authentieke manier Ragi Idli maken, een sponzig cakeje samengesteld uit o.a. ragi. Ragi Idli is lekker in combinatie met kokosnoot chutney en sambar.