Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Wie verlangt er nu niet naar de heerlijk knapperige Ribbon Pakoda. Ribbon pakodas zijn een van de vele knapperige hartige snacks die gemaakt worden tijdens festivals zoals Diwali en Krishna Jayanthi. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Geen bereiding nodig, meteen hapklaar!
Wie verlangt er nu niet naar de heerlijk knapperige Ribbon Pakoda. Ribbon pakodas zijn een van de vele knapperige hartige snacks die gemaakt worden tijdens festivals zoals Diwali en Krishna Jayanthi. Ribbon Pakoda is ook ideaal voor lekker knabbelen tijdens de theetijd.
Rijstmeel, palmolie, kikkererwtenmeel, chilipoeder, zout, sesamzaad, currybladeren, venkelzaad, zwart zout, peper, ananasbloem, kaneel, kruidnagel, kardemom, Indiase laurier, anijszaad, nootmuskaat, javitri, steenbloem, marathi moggu, jeera, ajwain, asafoetida.
Energiewaarde / Calorieën: 2539 kJ/ 607 kcal
Vet: 46,4 gr
Waarvan verzadigd: 16,1 gr
Koolhydraten: 47,9 gr
Waarvan suikers: 0,04 gr
Vezels: 3,6 gr
Proteïne: 17,9 gr
Zout: 0,54 gr
200 gr.
Kardemom: kruidachtige plant uit de gemberfamilie. Het heeft een scherpe geur en de smaak is zoet met een hint naar citroen, kamfer en bergamot. De groen variant zorgt voor pit en frisheid. De zwarte variant is geschikt voor meer krachtige gerechten zoals curry’s en stoofpotten.
Asafoetida: duivelsdrek (een kruidachtige plant). Het heeft een heilzame werking en bevordert de spijsvertering. Het is een alternatief voor het gebruik van ui en/of knoflook in gerechten.
Marathi moggu: knoppen van de kapokboom. Het heeft een smaak die het meest lijkt op een combinatie van mosterd en zwarte peper.
Venkel: bevordert de spijsvertering en geeft een frisse adem. Thee getrokken van venkel wordt gebruikt tegen hoesten.
Javitri: afkomstig van de nootmuskaatboom. De smaak is een combinatie van peper en kaneel met een sterk aroma.
Ajwain (ajowanzaad/carambolezaad): zaden van het bisschopskruid. Qua smaak heeft het wel wat weg van tijm en oregano. In de Indiase keuken wordt het veel gebruikt in curry’s, brood en bij groenten.
Kruidnagel: geeft een kruidachtige en pikante smaak aan gerechten.
Nootmuskaat: uitermate geschikt bij hartige of zoete gerechten.
Laurier: heeft een wat bittere houtachtige smaak. Geeft extra diepte aan gerechten zoals stoofvlees, soep, kip of bolognese.
Sesamzaad: aromatisch met een nootsmaak.
Dit product is verpakt in een omgeving waar ook pinda's, noten, sesamzaden, soja, melk en tarwe worden verwerkt.
In een koele en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen