Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Phool Makhana kunnen worden gekookt of geroosterd om als snack te eten, of tot meel worden gemalen voor gebruik in bakken, puddingen en snoepjes, of worden gemengd in gerechten zoals de kleverige rijstknoedel die bekend staat als bajang en in desserts. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Geschikt voor vegetarisch eten
Phool Makhana is het gepofte pluizige zaadje van de Lotusbloem.
Ze zitten vol vezels, calcium en een groot aantal andere voedingsstoffen. Phool Makhana kunnen worden gekookt of geroosterd om als snack te eten, of tot meel worden gemalen voor gebruik in bakken, puddingen en snoepjes, of worden gemengd in gerechten zoals de kleverige rijstknoedel die bekend staat als bajang en in desserts.
In India worden ze gegeten omdat een handvol van de zaden per dag er voor kan zorgen dat de huid er van gaat stralen en er jonger uitziet.
De aanwezige antioxidanten in makhanas maakt ze nog beter voor de spijsvertering.
Lotuszaad.
Energiewaarde / Calorieën: kJ/ kcal
Vet: gr
Waarvan verzadigd: gr
Koolhydraten: gr
Waarvan suikers: gr
Vezels: gr
Proteïne: gr
Zout: gr
50 gr.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
In een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
Toepasbaar in diverse gerechten of te eten als snack.
Great super healthy
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen