Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
De Urid boon is een populaire peulvrucht in India. Urid dal bonen kunnen gebruikt worden in soepen, rijstgerechten, curry's, stoofpotten, enzovoort. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Gezond en laag in calorieën
Hoog gehalte aan voedingsvezels
Een bron van proteïne
Geschikt voor vegetarisch eten
De Urid boon is een populaire peulvrucht in India. De gepelde Urid dhal bonen kunnen gebruikt worden in soepen, rijstgerechten, curry's, stoofpotten, enzovoort.
De witte Urid boon is dezelde boon als de zwarte urid boon. Echter bij de witte variant is deze ontdaan van het zwarte velletje.
Urid Dhal zit boordevol voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels. Het is ideaal bij vegetarische gerechten.
Urid boon.
Energiewaarde / Calorieën: 1360,7 kJ/ 325 kcal
Vet: 1,26 gr
Waarvan verzadigd: 0 gr
Koolhydraten: 56,1 gr
Waarvan suikers: 0 gr
Vezels: 0,86 gr
Proteïne: 22,4 gr
Zout: 0 gr
1 kg.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
De bonen in een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container. Het is dan nog ongeveer tot 2 jaar houdbaar.
De bonen dienen circa 8 uur geweekt te worden. De kooktijd bedraagt ongeveer 30 tot 40 minuten.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen