Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Biryani Masala gebruik je om een heerlijke gemengde rijstschotel te maken. Biryani wordt gemaakt met kruiden, rijst, groenten of vlees. Dit smaakvolle gerecht is gemakkelijk te bereiden. Je kunt het zowel vegetarisch als niet-vegetarisch bereiden. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
Snel en eenvoudig te bereiden
Gezond en laag in calorieën
Geschikt voor vegetarisch eten
Biryani Masala gebruik je om een heerlijke gemengde rijstschotel te maken. Biryani wordt gemaakt met kruiden, rijst, groenten of vlees. Dit smaakvolle gerecht is gemakkelijk te bereiden. Je kunt het zowel vegetarisch als niet-vegetarisch bereiden. Maak nu jou eigen Indiase Biryani rijstschotel met deze kruidenmix.
Rode chilipoeder, koriander, kruidnagel, kaneel, venkel, kardemom, gember, knoflook, ui, nootmuskaat, steranijs, zout.
Energiewaarde / Calorieën: 1421,25 kJ/339,68 kcal
Vet: 9,21 gr
Waarvan verzadigd: 1,93 gr
Koolhydraten: 53,41 gr
Waarvan suikers: 0 gr
Proteïne: 10,8 gr
Zout: 5,04 gr
50 / 200 gr.
Koriander: het blad geeft een citroenachtige smaak, terwijl de zaden een licht zoete, anijsachtige smaak hebben.
Kruidnagel: geeft een kruidachtige en pikante smaak aan gerechten.
Kaneel: te gebruiken bij zowel pittige als zoete gerechten door de heerlijk warme en zoete smaak.
Nootmuskaat: uitermate geschikt bij hartige of zoete gerechten.
Venkel: bevordert de spijsvertering en geeft een frisse adem. Thee getrokken van venkel wordt gebruikt tegen hoesten.
Kardemom: kruidachtige plant uit de gemberfamilie. Het heeft een scherpe geur en de smaak is zoet met een hint naar citroen, kamfer en bergamot. De groen variant zorgt voor pit en frisheid. De zwarte variant is geschikt voor meer krachtige gerechten zoals curry’s en stoofpotten.
Gember: heeft een intense scherpe smaak. Toepasbaar in bijvoorbeeld nagerechten, brood of koekjes. In India wordt het veel gebruikt bij vis.
Nootmuskaat: uitermate geschikt bij hartige of zoete gerechten.
Knoflook: heeft kenmerkende smaak en kan worden gebruikt in tal van gerechten.
Steranijs: gedroogde vrucht met een anijssmaak.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
In een koele en droge plaats bewaren. Tot 2 jaar na productiedatum houdbaar. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container. Na openen beperkt houdbaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen