Biologische gist voor het bakken van biologisch brood en bijvoorbeeld ook pizzadeeg. De gist is stabiel, extra sterk wat zorgt voor een luchtig deeg. Het is minder gevoelig voor temperatuur en luchtvochtigheid.
Linzen zijn een standaard ingrediënt in de Indiase keuken. Ze zijn rijk aan vezels en eiwitten. Toor Dal linzen hebben een milde smaak met een notig aroma.
Palmolie is een van de meest gebruikte oliën ter wereld. Doordat het stabiel is bij hogere temperaturen kan het worden gebruikt om te bakken of frituren.
De Masala Rijst voor Biryani is al voorbereid met een rijk kruidenmengsel, welke de authentieke Indiase smaak naar voren brengt. Voeg zelf alleen nog jouw favoriete groenten en/of vlees toe, even koken en smullen maar!
Met de kruidenmix in dit mooie busje maak je eenvoudig een heerlijke Golden Milk: een warme chai-achtige drank, ook wel Curcuma Latte, of Tumeric Latte genoemd.
Erg smakelijke, zurige en ietwat pittige Zuid-Indiase pickle gemaakt van gember ingemaakt met de lekkerste gemengde kruiden en olie. Smaakt erg goed bij rijst of als dipsaus bij papads.
Een zachte Chai, die thee en natuurlijke Ceylon-specerijen combineert in een complexe en pikante natuurlijke chai van thee, kaneel, gember, kruidnagel, peper.
Knoflook en gember pasta is een essentieel onderdeel in de Indiase keuken. Een theelepel van deze pasta is vergelijkbaar met 2,5 cm gember en 2 teentjes knoflook.