Standaard Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Deze gedroogde pepers zijn gezout. Ze kunnen worden toegevoegd aan gerechten maar ook kunnen ze lichtjes gebakken gegeten worden. Erg populair in Zuid-India waar ze als bijgerecht worden geserveerd.
Pavithram traditioneel Indiaas en 100% natuurlijk kookgerei van klei. Deze terracotta pannen zijn te gebruiken voor het koken en serveren van gerechten.
Macaroni Pasta op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Jaffna Curry Powder is een traditioneel geroosterd kerriepoeder met een mix van diverse kruiden. Deze kruidenmix is onmisbaar in de Indiase keuken en geeft de juiste smaak in jouw gerechten. Bestel het nu!
Deze stoofperen hebben een zoete smaak. Ongekookt is de peer niet geschikt voor consumptie. Deze stoofpeer kookt vuurrood en is zo zoet dat suiker toevoegen niet per se nodig is.