Jay Brand rijstmeel wordt gemaakt van gemalen rauwe rijst en wordt gebruikt om snacks, hartige gerechten, rijstnoedels en sommige Indiase pannenkoeken te maken, zoals appams en dosa.
Rijst is sinds historische tijden het hoofdvoedsel van India. Een variant van deze rijst is de gemalen vorm ervan, die lange tijd kan worden bewaard en kan worden gebruikt om instantrecepten te maken.
Vingergierst meel of ragi meel is een voedingssupplement dat rijk is aan calcium, vezels, eiwitten, ijzer en andere mineralen.
Het meel kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten, zowel zoet als pittig van aard.
Pillsbury Chakki Fresh Atta is 100 procent volkoren atta met voedingsvezels - wat belangrijk is voor een gezond spijsverteringsstelsel - natuurlijke ingrediënten voor de algehele gezondheid en vitaliteit, plus ijzer.
Vers gemalen volkoren meel voor het perfecte brood, elke keer weer. Krijg jouw dagelijkse vezelinname zonder het gedoe van het malen van jouw eigen meel.
Amandelmeel van amandelen uit biologische teelt. De amandelmeel is te gebruiken als vervanging van (tarwe)meel bij zoete baksels. Amandelmeel is dé basis voor amandelspijs. Ook lekker op de bodem van appeltaart!
Ongeroosterd Urid meel is een pure en verse meel gemaakt van de Urid boon. Het zit boordevol voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels. Het is ideaal bij vegetarische gerechten.
Bajra Rava is een griesmeel van parelgierst voor het maken van een heerlijk ontbijt. Het is super gezond en zit vol met waardevolle voedingsstoffen om de dag goed mee te beginnen.
Kuttu Atta of boekweitmeel, wordt gewonnen uit een fruitzaad van de Fagopyrum esculentum-plant. Dit glutenvrije meel wordt gemaakt van een graanachtig zaadje, dat veel wordt geconsumeerd in Azië en Europese landen.
Red Puttu Flour is rijstmeel van rode rijst en is speciaal samengesteld voor het maken van Indiase Puttu. Dit is een populair Zuid-Indiaas ontbijt, het is erg voedzaam en gezond.