Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Spitskool is een spitse, lichtgroene koolsoort. Het heeft een zachte smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan witte kool. Lees meer..
Spitskool is een spitse, lichtgroene koolsoort. Het heeft een zachte smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan witte kool. Spitskool is ideaal om te koken, te stoven, te smoren of te roerbakken.
Calorieën/energiewaarde: 141 kJ/33 kcal
Vet: 0,6 g
Waarvan verzadigd: 0,1 g
Koolhydraten: 4 g
Waarvan suikers: 4 g
Vezels: 2,2 g
Proteïne: 3 g
Zout: > 0,01 g
Natrium: 10 mg
Los, per stuk.
Een spitskool blijft in de koelkast minstens anderhalve week goed.
Spitskool is ideaal om te koken, te stoven, te smoren of te roerbakken.
Om te koken heb je 200 gram per persoon nodig.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen