Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Deze mung dal of mung bonen zijn natuurlijke en gesplitste mungbonen waar de buitenste schil van is verwijderd. Hierdoor zijn ze nog beter verteerbaar dan gewone mungbonen. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Gezond en laag in calorieën
Hoog gehalte aan voedingsvezels
Een bron van proteïne
Geschikt voor vegetarisch eten
Deze mung dal of mung bonen zijn natuurlijke en gesplitste mungbonen waar de buitenste schil van is verwijderd. Hierdoor zijn ze nog beter verteerbaar dan gewone mungbonen.
Mung bonen zijn gezond, licht verteerbaar en tegelijkertijd super voedzaam. Mung bevat veel proteïne/eiwitten en vezels, maar weinig calorieën. De bonen zijn rijk aan kalium (draagt bij aan een goede werking van je hart en bloedvaten), foliumzuur, vitamine B en mineralen.
Mung boon.
Energiewaarde / Calorieën: 1451 kJ/ 347 kcal
Vet: 1,2 gr
Waarvan verzadigd: 0,3 gr
Koolhydraten: 63 gr
Waarvan suikers: 7 gr
Vezels: 16 gr
Proteïne: 24 gr
Zout: 0 gr
500 gr, 1 kg, 2 kg.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
De bonen in een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container. Het is dan nog ongeveer tot 2 jaar houdbaar.
De bonen kunnen gebruikt worden voor het maken van bijvoorbeeld soep. Maal de bonen tot een meel voor het bakken van platbroden, pannenkoeken en poffertjes.
De bonen dienen circa 4 uur geweekt te worden. De kooktijd bedraagt ongeveer 20 tot 30 minuten.
Veendam
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen