Met deze mix kunt u op een authentieke manier Rava Idli maken, een sponzig taartje samengesteld uit griesmeel. Rava Idly is populair in de hele zuidelijke regio van India en lekker in combinatie met kokosnoot chutney en sambar.
Hele rode pepers zijn ideaal om onze gerechten meer pit te geven.
Het is bekend dat de Indiase keuken een royale hoeveelheid kruiden bevat, waardoor het eten niet alleen beter smaakt, maar ook veel gezondheidsvoordelen biedt.
Met de Pakora Mix maakt je een Indiaas gefrituurde snack of hapje. Men haalt een ingrediënt door een beslag van bloem van kikkererwten en frituurt het.
Een heerlijk exotisch Indiaas gerecht waarbij schapen- of lamsvlees heerlijk wordt bereid. Het bijgaande recept zorgt voor heerlijk mals schapen- of lamsvlees. Dankzij de kruidenmix is de smaak voortreffelijk!
Asafoetida-poeder wordt gebruikt als hulpmiddel bij de spijsvertering, in voedsel als specerij en in pickles. Het werkt typisch als smaakversterker en is, samen met kurkuma, een standaardcomponent van onze Indiase keuken.
Geniet van deze heerlijke, vegetarische Zuid-Indiase, ingelegde groene peper pickle en laat je verrassen door de voortreffelijke smaak van de Zuid-Indiase keuken.
Aachi Madras Sambar Powder is een kruidenmix om een eerlijk pittige sambar met groenten te maken. Het is een heerlijk vegetarisch gerecht volgens authentiek Indiaas recept. De groentestoof is naar eigen smaak aan te vullen met groenten.
De Paneer Tikka Masala is een authentieke kruidenmix om heerlijke cottage cheese blokjes te bereiden. Cottage cheese is een zuivelproduct, een jong ongerijpte kaas met een milde smaak en weinig vet.
Chicken Lollypop Masala is een aromatische en pittige kruidenmix om heerlijke kip drumsticks te bereiden. Laat de kip in de mix marineren om het hierna te bakken.