Onion Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel ui, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Bittergourd Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel bittere pompoen, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Brinjal Thokku is een pittige en pikante aubergine thokku die super lekker smaakt met roti, idli of biryani. Dit is een heerlijk bijgerecht voor rijst.
Tamarinde heeft een smaakvolle zure smaak met een vleugje zoetheid die over de hele wereld wordt gebruikt als natuurlijk zuur ingrediënt en ter vervanging van citroen en azijn.
Lemon Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel limoen, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Curry Leaf Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel curry bladeren, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Koriander Thokku is zoet, pittig en pikant en past perfect bij chapati en dosa. Het is samengesteld uit hoogwaardige kruiden, specerijen en olie. Ideaal bij rijst maar het smaakt ook geweldig op sandwiches of op toast!
Aachi Citron Pickle is authentiek in smaak en zeer geschikt om te serveren bij Indiase gerechten. Zorgvuldig geoogste citroenen zijn ingemaakt met de heerlijkste specerijen en de beste oliën.
Fish Biryani Masala is een complete kruidenmix voor het maken van een heerlijke Fish Biryani in Nellore stijl. De samenstelling van de kruidenmix is net een tikje anders dan de ‘normale’ fish biryani.
Met de Pilau Biryani Masala maak je een heerlijk rijstgerecht in combinatie met kip. Pilau is ontstaan ergens in het Midden-Oosten, maar vanwege het hoge niveau van smaken verspreide het gerecht zich heinde en ver.
Special Bombay Biryani Masala heeft zijn eigen kruidenmix, wat het net een andere smaak geeft dan de standaard Biryani. Tevens wordt bij dit gerecht gebruik gemaakt van pruimen.
Butter Milk Kulambu wordt vaak bereid in Zuid-India. Het is gemaakt met een lichtzure yoghurt. Het is gemakkelijk te bereiden en smaakt heerlijk met bijvoorbeeld hete gestoomde rijst en gebakken aardappelen.
Sindhi Biryani is een traditioneel biryani recept uit de Pakistaanse provincie Sindh. Sindhi Biryani onderscheidt zich van andere biryani alternatieven omdat het wordt bereid met een gezonde portie aardappelen samen met het gebruikelijke vlees en rijst.
Millet Idli is een typisch Zuid-Indiaas ontbijt. Deze hartige, voedzame rijstwafel is gemaakt uit een beslag van griesmeel, linzen en rijstmeel welke wordt gestoomd. De Idli wordt genuttigd met een heerlijke sambar of thokku.
Millet dosa is een veganistische hartige crêpe die een gezond, voedzaam en diabetisch vriendelijk ontbijt vormt. De smaak van de pannenkoek is enigszins zuur.