Chaat Masala van Aachi is een goed uitgebalanceerd specerijenmengsel met onder andere mango, komijn, koriander, gember en chili. Strooi het over vers fruit, gefrituurde hapjes, salades of vleesgerechten voor een finishing touch.
Dum Biryani is een aromatisch, verrukkelijk en authentiek Indiaas rijstgerecht, gemaakt volgens de gelaagde "dum"-methode. Dum biryani kan zowel met groenten als met vlees worden gemaakt en is dus ook als vegetarisch gerecht mogelijk.
Zout is een veelgebruikt en noodzakelijk ingrediënt in ons huis. Verfijnd en gejodeerd zout helpt groeistoornissen bij opgroeiende kinderen te voorkomen.
Zoete en licht pikante saus gemaakt van geselecteerde hoogwaardige ingrediënten, waaronder chilipepers en knoflook. Het beste te gebruiken als dip voor BBQ en gebakken kip.
Hele rode pepers zijn ideaal om onze gerechten meer pit te geven.
Het is bekend dat de Indiase keuken een royale hoeveelheid kruiden bevat, waardoor het eten niet alleen beter smaakt, maar ook veel gezondheidsvoordelen biedt.
Gebruik dit traditionele Zuid-Indiase chutneypoeder om idly, dosa etc. heerlijk gekruid te maken. Een perfecte mix op basis van linzen en pittige kruiden zoals rode pepers, asafoetida en curry bladeren.
Deze zoetzoutige saus, gemaakt volgens authentiek Japans recept, is perfect voor het glazuren of grillen van gerechten ('teri' betekent glans en 'yaki' betekent grillen). Ideaal als marinade.
Ooit gefrustreerd geweest over hoe flauw je sambar smaakt? Ben je het zat om te veel kruiden aan je gerecht toe te voegen en krijg je niet de authentieke smaak die je wilt? Zoek niet verder, want dit is de sambar waar je naar op zoek was.
Zwarte peper wordt in India in de zon gedroogd en na een zorgvuldige reiniging vermalen en verpakt. Zwarte peper is scherper van smaak en aromatischer dan witte peper.